Νέο

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Sweet Alyssum Blueprint Laura Ashley LA183806

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183806
15.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Sweet Alyssum - Laura Ashley LA183806

Ανακαλύψτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Sweet Alyssum της Laura Ashley, ένα ευέλικτο αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας. Ιδανική για να μεταφέρετε τα είδη σούπερ μάρκετ, βιβλία, φορητό υπολογιστή, ή να τη χρησιμοποιήσετε για πικνίκ και ταξίδια, αυτή η τσάντα συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Κομψό Σχέδιο με Φυσικά Υλικά
Με διαστάσεις 44×36 εκ., η τσάντα Sweet Alyssum προσφέρει ευρύχωρο χώρο για τις ανάγκες σας. Κατασκευασμένη από 100% οργανικό βαμβάκι και ανθεκτικό καμβά, δεν είναι μόνο στυλάτη, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον, κάνοντάς την την τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν βιώσιμες επιλογές.

Πολυμορφία και Στιλ
Διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά σχέδια, η τσάντα Sweet Alyssum μπορεί να ταιριάξει σε κάθε προσωπικότητα και στυλ. Από τις καθημερινές σας δραστηριότητες μέχρι τις ειδικές περιστάσεις, αυτό το αξεσουάρ είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει παντού.

Άνεση και Πρακτικότητα
Η τσάντα είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεση και την πρακτικότητα, διευκολύνοντας τη μεταφορά των αγαπημένων σας αντικειμένων. Είτε πρόκειται για αγορές είτε για εκδρομές, θα σας παρέχει τη στήριξη που χρειάζεστε.

Επιλέξτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Sweet Alyssum από την Laura Ashley και απολαύστε το συνδυασμό στυλ και βιωσιμότητας σε κάθε σας βήμα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 44
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Μήκος(cm) 36
product bottom banner