Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Ροζ Φ45xH98cm Espiel LOL9848

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LOL9848
14.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τεχνητό Λουλούδι Βινιλίου Ροζ Φ45xH98cm Espiel LOL9848

Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με το τεχνητό λουλούδι βινυλίου της Espiel σε ροζ απόχρωση, με διαστάσεις Φ45xH98cm. Το μοναδικό αυτό λουλούδι συνδυάζει ζωντάνια και κομψότητα, προσθέτοντας μία αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης στον χώρο σας.

Κατασκευασμένο από πολυμερές αιθυλενίου-βινυλίου (EVA polymer), το λουλούδι προσφέρει ρεαλιστική εμφάνιση και ανθεκτικότητα, ενώ απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Η απαλή ροζ απόχρωση και οι λεπτομερείς σχεδιαστικές γραμμές του το καθιστούν ιδανικό για δημιουργία εντυπωσιακών διακοσμητικών συνθέσεων.

Εξερευνήστε τις Lifestyle φωτογραφίες μας για έμπνευση και συνδυάστε το με άλλα τεχνητά άνθη για να δημιουργήσετε μοναδικές συνθέσεις που θα ενθουσιάσουν και θα αναδείξουν το χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 98
Υλικό Βινύλιο
Χρώμα Ροζ
product bottom banner