Σταντ Για Tacos / Hot Dog 2-3 Θέσεων Inox 14x4xH3,5cm GTSA 53-521

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 53-521
1.61

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σταντ για Tacos / Hot Dog 2-3 Θέσεων Inox

Οργανώστε και σερβίρετε τα tacos ή hot dogs σας με το σταντ 2-3 θέσεων από inox, με διαστάσεις μήκους 14 cm, πλάτους 4 cm και ύψους 3.5 cm. Το σταντ είναι ιδανικό για επαγγελματικές κουζίνες, εστιατόρια ή για χρήση στο σπίτι, προσφέροντας μια κομψή και πρακτική λύση για το σερβίρισμα των αγαπημένων σας σνακ.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό inox, το σταντ εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και εύκολη συντήρηση. Η απλή και λιτή σχεδίαση του καθιστά εύκολη την τοποθέτηση και αφαίρεση των tacos ή hot dogs, ενώ παρέχει σταθερότητα για να διατηρεί τα φαγητά σας στη θέση τους.

Αναβαθμίστε την παρουσίαση των γευμάτων σας με αυτό το σταντ, το οποίο συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα. Επωφεληθείτε από την ποιότητα και την πρακτικότητα με τον κωδικό προϊόντος: 53-521.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 3,5
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 4
Μήκος(cm) 14
product bottom banner