Νέο Προτεινόμενο

Σετ Ακονίσματος & Φινιρίσματος Μαχαιριών Kai 410090001

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 410090001
99.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σετ Ακονίσματος & Φινιρίσματος Μαχαιριών με Δέρμα - KAI
Αναζητάτε το τέλειο σετ ακονίσματος και φινιρίσματος μαχαιριών; Το σετ μας, εξοπλισμένο με λουρί ακονίσματος από δέρμα ρώσικης αγελάδας δύο όψεων και κρέμα γυαλίσματος με οξείδιο του χρωμίου, είναι η τέλεια επιλογή. Η υψηλής ποιότητας κατασκευή του δέρματος εξασφαλίζει ένα ακριβές και αποτελεσματικό ακόνισμα, ενώ η κρέμα γυαλίσματος προσδίδει ένα λαμπερό φινίρισμα στις αγαπημένες σας μαχαίρια. Με διαστάσεις 20,5 x 4,0 x 2,0 εκατοστά (Μ/Π/Υ), αυτό το σετ θα κάνει τη φροντίδα των μαχαιριών σας εύκολη και αποτελεσματική.

Λουρί Ακονίσματος Ρώσικης Αγελάδας Δύο Όψεων
Αποκτήστε την ακρίβεια που χρειάζεστε στο ακόνισμα των μαχαιριών σας με το λουρί ακονίσματος από δέρμα ρώσικης αγελάδας δύο όψεων. Η ποιότητα του δέρματος εγγυάται έναν ακριβή και αποτελεσματικό ακόνισμα σε κάθε χρήση. Με διαστάσεις επιφάνειας ακονίσματος 20,5 x 4 εκατοστά, αυτό το λουρί είναι ο σύμμαχος σας για να διατηρήσετε τις μαχαίριές σας σε άψογη κατάσταση.

Κρέμα Γυαλίσματος με Οξείδιο του Χρωμίου
Η ιδανική λύση για ένα λαμπερό φινίρισμα μαχαιριών είναι η κρέμα γυαλίσματος με οξείδιο του χρωμίου. Η εξαιρετικά ψιλή υφή της διασφαλίζει ένα ομοιόμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η εύκολη εφαρμογή της καθιστά την διαδικασία του φινιρίσματος γρήγορη και αποτελεσματική.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kai Knives
Ποιοτικές Προδιαγραφές Μεγάλης αντοχής
Υλικό Δέρμα
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 4
Μήκος(cm) 20,5
product bottom banner