Σπάτουλα - Marise Σιλικόνη/ABS 25cm έως 260°C Κόκκινη 659014 Hendi 30.40230

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.40230
4.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σπάτουλα - mariz μήκους 25 εκ σε κόκκινο χρώμα. Διαθέτει λαβή από ABS και άκρο από σιλικόνη αντοχής μέχρι 260 C. Ένα απαραίτητο εργαλείο για τον επαγγελματία που επενδύει στην ασφάλεια και στην ποιότητα.

Η σπάτουλα Marise είναι ένα ειδικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στην κουζίνα για να βοηθήσει στο σούρωμα και στη μείξη διαφόρων υλικών. Είναι μια εξαιρετική σπάτουλα που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μέγιστη ευελιξία και άνεση στην κουζίνα.

Η λαβή της σπατούλας Marise είναι κατασκευασμένη από άνετο και ανθεκτικό υλικό, που εξασφαλίζει άνετη λαβή και καλό έλεγχο κατά τη χρήση. Το σχήμα της λαβής σχεδιάστηκε με γνώμονα την εργονομία, προσφέροντας άνεση στον χρήστη και ελαχιστοποιώντας την κόπωση κατά την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων.

Συνολικά, η σπάτουλα Marise είναι ένα υψηλής ποιότητας εργαλείο που διευκολύνει την εργασία στην κουζίνα, βοηθά στη δημιουργία λαχταριστών και λείων συνταγών, και παρέχει απαράμιλλη απόδοση και αντοχή. Είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους ή οποιαδήποτε λάτρη της καλής μαγειρικής που αναζητά την καλύτερη εργαλειοθήκη.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Τύπος Μαρίζ
Υλικό ABS, Σιλικόνη
Χρώμα Άσπρο, Κόκκινο
Μήκος(cm) 25
product bottom banner