Προτεινόμενο

Μπουκάλι Θερμός Παιδικός Ανοξείδωτος 350ml Gorilla Red εstia Home Art 01-10966

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-10966
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το παιδικό ανοξείδωτο μπουκάλι θερμός Gorilla Red της σειράς Estia Home Art (κωδικός 01-10966) αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για τους μικρούς εξερευνητές. Με χωρητικότητα 350ml, αυτό το παιδικό μπουκάλι σχεδιάστηκε με προσοχή στην άνεση και την ασφάλεια των παιδιών.

Ο κατασκευαστής Estia Home Art έχει επιλέξει ανοξείδωτο υλικό υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της θερμοκρασίας του υγρού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μπουκάλι διαθέτει ειδικό καπάκι με εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, καθιστώντας τη χρήση του ακόμα πιο εύκολη και ασφαλή για τα παιδιά.

Το χαριτωμένο σχέδιο με τον γορίλα σε κόκκινο χρώμα κερδίζει την προσοχή των παιδιών, προσφέροντας έναν διασκεδαστικό και φιλικό σύντροφο κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους. Με το παιδικό ανοξείδωτο μπουκάλι Gorilla Red, οι μικροί σας θα έχουν πάντα μαζί τους το αγαπημένο τους ποτό, διατηρώντας το δροσερό ή ζεστό ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Ύψος(cm) 21,7
Υλικό Ανοξείδωτο
Χωρητικότητα (ml) 350
Χρώμα Κόκκινο
Διάμετρος(cm) 8,5
product bottom banner