Σπάτουλα Τρυπητή Bamboo 30,5cm Με Λαβή Σιλικόνης Terrestrial Nava 10-107-024

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-107-024
2.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τρυπητή ξύλινη σπάτουλα "Terrestrial" της NAVA είναι ένα πρακτικό και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο bamboo, είναι φιλική προς το περιβάλλον και κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα. Η τρυπητή δομή της επιτρέπει τη στράγγιση του φαγητού από το νερό ή το λάδι μαγειρέματος, καθιστώντας την ιδανική για πολλαπλές εφαρμογές, όπως ανακάτεμα, αναστροφή, και σερβίρισμα.

Η εργονομική λαβή με αντιολισθητική επίστρωση σιλικόνης προσφέρει άνετο και ασφαλές χειρισμό, ενώ η πρακτική οπή στην άκρη της λαβής επιτρέπει το κρέμασμα για εύκολη αποθήκευση. Οι διαστάσεις της, με μήκος 30,5cm, την καθιστούν κατάλληλη για διάφορα μαγειρικά σκεύη.

Η σειρά "Terrestrial" εργαλείων κουζίνας της NAVA διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σχεδιασμένα για τους λάτρεις της κουζίνας. Καθένα από αυτά τα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της τρυπητής ξύλινης σπάτουλας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της απλότητας.

Για τη φροντίδα της σπάτουλας, ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται παραπάνω για τη ξύλινη σπάτουλα "Terrestrial". Αυτές οι οδηγίες θα βοηθήσουν να διατηρήσετε την ποιότητα και την απόδοση της σπάτουλας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Terrestrial By Nava
Υλικό Bamboo, Σιλικόνη
Ύψος(cm) 1,5
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 30,5
product bottom banner