Σπάτουλα Σπαστή Τρυπητή 25x7,3cm Με Μαύρη Λαβή PP GTSA 39-7586

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-7586
6.44

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την ιδανική σπάτουλα για κάθε μαγειρική περιπέτεια με τη Σπάτουλα Σπαστή Τρυπητή GTSA 39-7586. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα για αντοχή και αξιοπιστία, αυτή η σπάτουλα διαθέτει τρύπες στη λάμα για εύκολη αποστράγγιση και αποτελεσματική χρήση.

Με μήκος λάμας 19cm και συνολικό μήκος 25cm, πλάτος 7,3cm και ύψος 7,5cm, αυτή η σπάτουλα προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Η μαύρη λαβή από πολυπροπυλένιο προσφέρει σταθερό κράτημα και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Η σπάτουλα GTSA 39-7586 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα που αναζητά αξιόπιστο εργαλείο στην κουζίνα. Απογειώστε τη μαγειρική σας εμπειρία με αυτήν την πρακτική και ανθεκτική σπάτουλα που θα σας διευκολύνει σε κάθε μαγειρική σας διαδικασία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Μήκος Λάμας (cm) 19
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Ύψος(cm) 7,5
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 7,3
Μήκος(cm) 25
product bottom banner