Σουπλά Φαγητού PVC Μπλε 45x30xH0,2cm Espiel PUL315K6

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: PUL315K6
3.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σουπλά Φαγητού PVC Μπλε 45x30xH0,2cm Espiel PUL315K6

Ανανεώστε την εμφάνιση της τραπεζαρίας σας με το μοντέρνο σουπλά φαγητού από PVC της Espiel. Με διαστάσεις 45x30xH0,2 cm, το σουπλά αυτό προσφέρει ιδανική κάλυψη και προστασία για το τραπέζι σας, ενώ το εντυπωσιακό μπλε χρώμα του προσθέτει μια κομψή και ζωντανή πινελιά σε κάθε γεύμα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας PVC, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη φθορά, κάνοντάς το ιδανικό τόσο για καθημερινή όσο και για επαγγελματική χρήση. Το εύκολο πλύσιμο στο χέρι εξασφαλίζει τη μακροχρόνια χρήση του, ενώ η ανθεκτικότητα του υλικού καθιστά το προϊόν ιδανικό για χρήση σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Επιλέξτε αυτό το σουπλά για να προσθέσετε μια πινελιά στυλ και πρακτικότητας στο τραπέζι σας. Κωδικός προϊόντος: PUL315K6.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Ύψος(cm) 0,2
Χρώμα Μπλε
Πλάτος(cm) 30
Μήκος(cm) 45
product bottom banner