Προτεινόμενο

Πιάτα Ρηχά Στρογγυλά Stoneware Φ20cm Σετ 4 τμχ Σε Συσκευασία Δώρου Belvedere Artisan Laura Ashley LA183593

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183593
52.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα πιάτα Belvedere Artisan από τη συλλογή Laura Ashley είναι μια ρουστίκ αλλά ταυτόχρονα κομψή επιλογή για το σερβίρισμα σας. Με μια ανομοιόμορφη, χειροποίητη εμφάνιση και λεπτομέρειες, αυτά τα πιάτα προσθέτουν μια πινελιά αυθεντικότητας στο τραπέζι σας. Το Artisan Collectables range επεκτείνεται με μια σειρά μοναδικών πιάτων με ένα από τα πιο εμβληματικά σχέδια της Laura Ashley: "The Belvedere Peacock". Αυτό το υψηλά στυλιζαρισμένο σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα ξεχωριστά κομμάτια για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα αγγλικό περιβάλλον.

Τα πιάτα αυτά είναι ένας ιδανικός τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας κατά τη σερβιρίστρα σας. Κάθε πιάτο είναι χειροποίητο, καθιστώντας κάθε ένα από αυτά μοναδικό. Αναμείξτε και ταιριάξτε αυτά τα πιάτα με άλλα κομμάτια της συλλογής Artisan για έναν εκλεκτικό αλλά κομψό συνδυασμό.

Κάθε σετ περιλαμβάνει:

4 πιάτα διαμέτρου 20 εκατοστών
Συσκευασία δώρου

Αυτά τα πιάτα είναι κατασκευασμένα από αργίλιο και είναι ασφαλή για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων. Η εξαιρετική ποιότητα και η υπέροχη εμφάνισή τους τα καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Φρούτου
Σειρά Artisan By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Stoneware
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 20
product bottom banner