Σετ 3 Κόκκινων Φιόγκων από Πολυεστέρα με Σύρμα Στήριξης 17cm Kaemingk 740731-1

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 740731-1
3.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σετ 3 Κόκκινων Φιόγκων από Πολυεστέρα με Σύρμα Στήριξης 17cm

Προσθέστε μια κομψή και γιορτινή πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας με αυτό το σετ των τριών κόκκινων φιόγκων από πολυεστέρα. Με ύψος 17cm και πλάτος 14cm, οι φιόγκοι αυτοί είναι ιδανικοί για στολισμό χριστουγεννιάτικων δέντρων, στεφανιών, ή άλλων γιορτινών συνθέσεων. Το ζωηρό κόκκινο χρώμα τους σε συνδυασμό με τη βελούδινη υφή δίνουν έναν κλασικό και πολυτελή χαρακτήρα στη διακόσμηση σας.

Κάθε φιόγκος διαθέτει εύκαμπτο σύρμα για άνετη τοποθέτηση, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση του. Το σετ είναι συσκευασμένο σε κάρτα στήριξης για εύκολη αποθήκευση και παρουσίαση, καθιστώντας τους φιόγκους αυτούς μια ιδανική επιλογή για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας ή για επαγγελματική χρήση σε βιτρίνες.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Κόκκινο
Μέγεθος: 17cm (Υ) x 14cm (Π)
Υλικό: Πολυεστέρας
Τρόπος Ανάρτησης: Εύκαμπτο σύρμα
Συσκευασία: Σετ 3 τεμαχίων σε κάρτα στήριξης, μέγεθος κάρτας 14.8x28.5cm

Αναβαθμίστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας με αυτά τα κομψά και πρακτικά κόκκινα φιογκάκια, προσθέτοντας μια ζεστή και παραδοσιακή αίσθηση στο σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 17
Χρώμα Κόκκινο
Πλάτος(cm) 14
Μήκος(cm) 1
product bottom banner