Νέο Προτεινόμενο

Μαχαίρι Kiritsuke 15cm Επετειακή Περιορισμένη Έκδοση Shun Premier Tim Mälzer Kai TDM-1784

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TDM-1784
289.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι Kiritsuke 15cm Επετειακής Περιορισμένης Έκδοσης Shun Premier Tim Mälzer Kai TDM-1784 είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό κομμάτι, σχεδιασμένο για να γιορτάσει τα 13 χρόνια συνεργασίας μεταξύ της KAI και του Tim Mälzer. Η περιορισμένη έκδοση, με μόνο 5.555 κομμάτια σε όλο τον κόσμο, δίνει έμφαση στην τύχη, καθώς ο αριθμός 13 συμβολίζει την τύχη στην Ιαπωνία.

Η λάμα του μαχαιριού είναι κατασκευασμένη από VG-Max και ανοξείδωτο ατσάλι, με 32 στρώσεις Damaskus μοτίβου. Η σκληρότητα της λάμας είναι 61 +/- 1 HRC, προσφέροντας σκληρότητα και ελαστικότητα στο κόψιμο. Το φινίρισμα καθρέπτη και η παραδοσιακή σφυρηλάτηση Tsuchime της λάμας προσδίδουν ένα εκπληκτικό εμφανισιακό αποτέλεσμα.

Η λαβή του μαχαιριού είναι κατασκευασμένη από ξύλο Pakka Wood καρυδιάς, με έναν ανοξείδωτο ατσάλι end-cap που έχει χαραγμένο το λογότυπο του Tim Mälzer. Το συμμετρικό ελλειψοειδές σχήμα της λαβής είναι ιδανικό για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες, ενώ η μονοκόμματη κατασκευή προσφέρει ισορροπία και σταθερότητα κατά τη διάρκεια του κοπής.

Το μαχαίρι προέρχεται από χειροποίητη παραγωγή και έχει σκληρότητα Rockwell 61 (±1) HRC, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετική αντοχή και διάρκεια ζωής.

Για να διατηρήσετε την κορυφαία ποιότητα του μαχαιριού σας, πρέπει να το καθαρίζετε και να το φροντίζετε σωστά. Πλύνετε το μαχαίρι σας με ζεστό νερό πριν από τη χρήση και αφού το χρησιμοποιήσετε, καθαρίστε το και στεγνώστε το προσεκτικά. Αποθηκεύετε το μαχαίρι σε έναν κατάλληλο τόπο, όπου δεν θα έρχεται σε επαφή με άλλα μεταλλικά αντικείμενα, για να αποφύγετε την τυχόν ζημιά στη λάμα.

Συνολικά, το Kiritsuke 15cm Επετειακής Περιορισμένης Έκδοσης Shun Premier Tim Mälzer Kai TDM-1784 είναι ένα κομψό και λειτουργικό μαχαίρι, ιδανικό για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία σεφ που αναζητά την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kai Knives
Μήκος Λάμας (cm) 15
Ποιοτικές Προδιαγραφές Handmade, Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής
Σειρά Shun Premier Tim Mälzer By Kai
Συνολικό Μήκος(cm) 27,5
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ατσάλι VG-Max Core, Ξύλο PakkaWood
Χρώμα Ασημί, Καφέ
Σκληρότητα Λάμας 61(±1) HRC
product bottom banner