Σαλτσιέρα-Κανατάκι Πορσελάνης 130ml Ιβουάρ Φ5xH12cm Siders Espiel FUK138

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FUK138
5.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σαλτσιέρα-Κανατάκι Πορσελάνης 130ml Ιβουάρ Φ5xH12cm Siders Espiel FUK138

Αναβαθμίστε την παρουσίαση του τραπεζιού σας με τη σαλτσιέρα-κανατάκι από τη συλλογή "Siders" της Espiel. Με χωρητικότητα 130 ml και διαστάσεις Φ5xH12 cm, αυτό το κομψό κανατάκι από ιβουάρ πορσελάνη προσφέρει πρακτικές λύσεις σε κάθε γεύμα, συνδυάζοντας κλασικό και διαχρονικό στυλ με υψηλή ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Επαγγελματική Χρήση: Ιδανική για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και ποιότητα.
Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων: Ασφαλής για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, διευκολύνοντας τον καθαρισμό και τη συντήρηση.
Κατάλληλο για Τρόφιμα: Κατασκευασμένη από υλικά που εξασφαλίζουν την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.
Κατάλληλο για Φούρνο Μικροκυμάτων: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον φούρνο μικροκυμάτων, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση.
Μεγάλης Αντοχής: Κατασκευασμένη για να αντέχει σε καθημερινή χρήση χωρίς φθορές, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή.

Υλικό Κατασκευής:

Πορσελάνη: Υψηλής ποιότητας πορσελάνη που προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα, διατηρώντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα του κανατακιού.

Χρήση:

Αξεσουάρ Μπουφέ & Σερβιρίσματος: Ιδανική για σερβίρισμα σαλτσών, κρεμών και άλλων συνοδευτικών, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας και πρακτικότητας στο τραπέζι σας.

Η σαλτσιέρα-κανατάκι από τη συλλογή "Siders" της Espiel συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση και για ειδικές περιστάσεις. Η υψηλής ποιότητας πορσελάνη και ο διαχρονικός σχεδιασμός της προσδίδουν πολυτέλεια σε κάθε τραπέζι, ενώ η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση.

Αποκτήστε τη σαλτσιέρα-κανατάκι "Siders" σήμερα και απολαύστε την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και πρακτικότητας, ιδανική για κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο.
Επιλέξτε την Espiel για ποιοτικά προϊόντα σερβιρίσματος που ενσωματώνουν πολυτέλεια και ανθεκτικότη.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, Μεγάλης αντοχής
Σειρά Siders By Espiel
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 12
Χρώμα Ιβουάρ
Χωρητικότητα (ml) 130
Διάμετρος(cm) 5
product bottom banner