Σαλατιέρα Πορσελάνης Φ23xH6,3cm Mozaik GTSA 69-1323

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 69-1323
8.93

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Σαλατιέρα Πορσελάνης Φ23xH6,3cm από τη σειρά Mozaik GTSA 69-1323 είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια αίσθηση κομψότητας και λειτουργικότητας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η σαλατιέρα συνδυάζει ανθεκτικότητα και κομψότητα με απόλυτη επιτυχία.

Με διάμετρο 23 εκατοστά και ύψος 6,3 εκατοστά, η σαλατιέρα παρέχει αρκετό χώρο για να σερβίρετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με στυλ και άνεση. Η κομψή σχεδίαση της σειράς Mozaik προσφέρει ένα μοντέρνο και διαχρονικό αισθητικό αποτέλεσμα στο τραπέζι σας.

Με τη Σαλατιέρα Πορσελάνης Φ23xH6,3cm Mozaik GTSA 69-1323, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία φαγητού για τους καλεσμένους σας και να αναδείξετε την αισθητική του τραπεζιού σας με κομψότητα και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σαλάτας
Σειρά Mozaik By GTSA
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 6,3
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 23
product bottom banner