Πώμα Ροής Free Flow Ανοξείδωτο Φ3xH11,1cm Inox Gastro Westmark 041.4732

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 041.4732
3.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Απολαύστε την εύκολη και ακριβή ροή των ροφημάτων σας με το Free flow pourer »Inox Gastro« της Westmark!

Οι ροηδόχοι της σειράς "Inox Gastro" είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι με μεγάλη προσοχή. Είναι ιδανικοί για την σερβιριστική ποτά, ειδικά τα οξύπνευρα ποτά, τα λάδια μαγειρικής και το ξίδι. Κατάλληλοι για καθολική χρήση, είναι δημοφιλείς στον χώρο της εστίασης ή στο σπίτι. Ένα πρακτικό εργαλείο δοσοληψίας είναι το αεραγωγός σωλήνας στο εξωτερικό. Αν φροντίσετε να φράξετε την εισαγωγή αέρα με το δάχτυλό σας, τότε σταματάει η ροή. Με αυτόν τον τρόπο, τα υγρά που θα πρέπει να ρίξετε μπορούν να δοσοληπτηθούν με ακρίβεια.

Αξιόπιστος εξοπλισμός μπαρ

Γνωρίζουμε το θέμα του 'ροής + δοσοληψίας'. Ως κατασκευαστής, παράγουμε ροηδόχους μπουκαλιών από διάφορα υλικά εδώ και δεκαετίες. Για παράδειγμα από ορείχαλκο με ειδική επίστρωση, ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό. Όσον αφορά τα φελλού, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φυσικών, σιλικόνης και φελλών πολυαιθυλενίου. Οι τομείς εφαρμογής επεκτείνονται τόσο σε ποτά όσο και σε ξίδι και λάδι. Οι ροηδόχοι δοσοληψίας που μετρούν αμέσως μια συγκεκριμένη ποσότητα υγρού ολοκληρώνουν τη γκάμα. Ρίξτε μια ματιά - στον κόσμο των ροηδόχων κοκτέιλ της Westmark.

Χαρακτηριστικά

• Μη κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
• Εγγύηση 5 ετών

Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι; PE

Διαστάσεις: 30 x 30 x 111 χιλιοστά

Απολαύστε την ακριβή ροή των ροφημάτων σας με το Free flow pourer »Inox Gastro« της Westmark και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο σέρβις!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Westmark
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυαιθυλένιο (PE)
Ύψος(cm) 11,1
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 3
product bottom banner