Νέο Προτεινόμενο

Πιάτο Πορσελάνης Τετράγωνο 13x13xH2,6cm «Le Visage» Picasso Könitz 1159221988

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1159221988
29.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτο Πορσελάνης Τετράγωνο 13x13xH2,6cm Picasso «Le Visage» Könitz 1159221988

Ανακαλύψτε τη μαγεία της τέχνης με το τετράγωνο πιάτο πορσελάνης από τη σειρά KONITZ Art&Music, εμπνευσμένο από το εμβληματικό έργο του Πάμπλο Πικάσο «Le Visage». Αυτό το πιάτο αποτυπώνει την ουσία της έκφρασης και της ατομικότητας, κάνοντάς το ιδανικό για να προσθέσετε μια καλλιτεχνική νότα στο τραπέζι σας.

Κομψός Σχεδιασμός
Με διαστάσεις 13x13x2,6 cm, το πιάτο συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με καλλιτεχνικό ύφος. Η απαλή ματ επιφάνεια προσθέτει μια αίσθηση φινέτσας, κάνοντάς το ένα εντυπωσιακό κομμάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

Υλικά Υψηλής Ποιότητας
Κατασκευασμένο από πορσελάνη υψηλής ποιότητας, το πιάτο είναι ασφαλές για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων. Η ανθεκτικότητα του υλικού διασφαλίζει ότι το πιάτο θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση ακόμη και μετά από πολλές χρήσεις.

Ιδανικό Δώρο
Το πιάτο έρχεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου, καθιστώντας το ιδανικό για τους λάτρεις της τέχνης και όσους εκτιμούν την κομψότητα στο σερβίρισμα. Είναι το τέλειο δώρο για ειδικές περιστάσεις ή για να εμπλουτίσετε τη δική σας συλλογή.

Επιλέξτε το πιάτο Picasso «Le Visage» για να φέρετε μια δόση καλλιτεχνικής φινέτσας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Συνοδευτικό, Φρούτου
Σχήμα Τετράγωνο
Ύψος(cm) 2,6
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 13
Μήκος(cm) 13
product bottom banner