Πτυελοδοχείο Ακρυλικό 2Lt Φ19,5xH21cm Μαύρο-Μπορντό Pulltex 071608

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 071608
19.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πτυελοδοχείο Ακρυλικό 2Lt Φ19,5xH21cm Μαύρο-Μπορντό Pulltex 071608

Το πτυελοδοχείο Pulltex 071608 συνδυάζει κομψότητα και λειτουργικότητα, καθιστώντας το απαραίτητο εργαλείο για γευσιγνωσίες και εκδηλώσεις. Με χωρητικότητα 2 λίτρων και διαστάσεις 19,5 x 21 cm, αυτό το πτυελοδοχείο προσφέρει επαρκή χώρο για κάθε χρήση.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ακρυλικό υλικό, το Pulltex διαθέτει μαύρο σώμα και μπορντό καπάκι, που προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική. Το καπάκι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει τη διέλευση των υγρών χωρίς πιτσιλιές, διατηρώντας τον χώρο σας καθαρό. Επιπλέον, η αφαίρεση του καπακιού μετατρέπει το πτυελοδοχείο σε ένα πρακτικό δοχείο πάγου, προσφέροντας απόλυτη ευελιξία.

Με βάρος μόλις 470 γραμμάρια και τη δυνατότητα να στοιβάζεται, το πτυελοδοχείο Pulltex είναι εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση, εξοικονομώντας χώρο. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που συνδυάζει χρηστικότητα και μοντέρνο σχεδιασμό.

Αναβαθμίστε τις γευσιγνωσίες σας με το πτυελοδοχείο Pulltex, απολαμβάνοντας μέγιστη πρακτικότητα και στυλ!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pulltex
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο
Ύψος(cm) 21
Υλικό Πολυστυρόλιο
Χωρητικότητα (ml) 2000
Χρώμα Μαύρο, Μπορντό
Διάμετρος(cm) 19,5
product bottom banner