Πολυχρηστικό Σκεύος Αλουμινίου Αντικολλητικό 8,4Lt 40x27xH18,5cm Funtzio Nava 10-128-110

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-128-110
72.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καλωσορίστε στον κόσμο της κουζίνας με το Πολυχρηστικό Σκεύος Αλουμινίου Αντικολλητικό 8,4Lt 40x27xH18,5cm Funtzio Nava 10-128-110. Αυτό το εκπληκτικό πολυσκεύος της FUNTZIO είναι το απόλυτο εργαλείο για εκπληκτικά αποτελέσματα στο μαγείρεμα, ενώ παρέχει άπειρες δυνατότητες για δημιουργικές κουζινικές περιπέτειες.

Το σκεύος έχει διαστάσεις 40x27xH18,5cm, είναι ελαφρύ με βάρος 2,60 kg, και διαθέτει εντυπωσιακή χωρητικότητα 8,4 λίτρα. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει τη χρήση του ως κατσαρόλα, γάστρα ή ακόμη και ως γκριλιέρα μεμονωμένο το καπάκι. Είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε είδους μαγείρεμα, ανεξαρτήτως πολυπλοκότητας.

Αλλά ας μιλήσουμε για την τεχνολογία που το καθιστά εξαιρετικό. Η προηγμένη αντικολλητική επίστρωση stone, με 5 στρώσεις, εξασφαλίζει όχι μόνο την εύκολη απομάκρυνση των τροφών, αλλά και την απόλυτη γεύση και υγιεινότητα σαν να μαγειρεύετε σε φυσική πέτρα. Κατασκευάζεται με προσοχή για το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ενώ παράλληλα δεν περιέχει PFOA.

Η συμπαγής σύνθεση του μετάλλου διασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλη την επιφάνεια του σκεύους, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και εξοικονομώντας ενέργεια.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών - αερίου, ηλεκτρικών, κεραμικών και αλογόνου, αυτό το σκεύος προσφέρει πραγματική ευελιξία στην κουζίνα σας. Επιπλέον, το μέγεθος της βάσης του είναι σχεδιασμένο με νοημοσύνη για την κατσαρόλα-γάστρα (31,50 εκ. x 18,50 εκ.) και το καπάκι-γκριλιέρα (30,50 εκ. x 17,50 εκ.), παρέχοντας τέλεια εφαρμογή σε όλες τις περιστάσεις.

Αλλά η εμπειρία δεν σταματά εκεί. Οι απλές οδηγίες χρήσης εξασφαλίζουν ότι θα απολαύσετε κάθε στιγμή μαγειρικής χωρίς κανέναν κίνδυνο. Καθαρίστε το εύκολα με ζεστό νερό και καθαριστικό υγρό πιάτων, αφήνοντας το να κρυώσει πριν από κάθε πλύση για μακροχρόνια αντοχή.

Με το Πολυχρηστικό Σκεύος Αλουμινίου Funtzio Nava, καλωσορίζουμε ένα σύγχρονο εργαλείο μαγειρικής που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Funtzio By Nava
Σχήμα Οβάλ
Υλικό Αλουμίνιο
Ύψος(cm) 18,5
Χωρητικότητα (ml) 8400
Χρώμα Μαύρο
Πάχος (mm) 5
Πλάτος(cm) 27
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Φούρνο
Μήκος(cm) 40
Επίστρωση Αντικολλητική, Πέτρα
product bottom banner