Ποδιά Κουζίνας 85x78cm Βαμβακερή Wild Clematis Blue Kitchen Linen Laura Ashley LA183155

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183155
35.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η βαμβακερή ποδιά κουζίνας Wild Clematis Blue από τη συλλογή Kitchen Linen της Laura Ashley είναι η ιδανική συνοδός για κάθε λάτρη του μαγειρέματος, της ζαχαροπλαστικής ή ακόμα και του μπάρμπεκιου.

Με διαστάσεις 85x78 εκατοστά, αυτή η ποιοτική ποδιά κουζίνας εξασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Κατασκευασμένη από 40% βαμβάκι, 30% λινό και 30% πολυεστέρα, προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση.

Οι φυσικές και εκλεπτυσμένες υφές της ποδιάς κουζίνας αποτελούν την υπογραφή της Laura Ashley, προσφέροντας ένα αίσθημα αισθητικής και κομψότητας σε κάθε μαγειρική εμπειρία.

Επιλέξτε αυτήν την ποδιά κουζίνας για να προσθέσετε ένα στυλάτο και πρακτικό αξεσουάρ στην κουζίνα σας, ενώ διατηρείτε τον επαγγελματικό σας χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Χρώμα Σκούρο Μπλέ
Πλάτος(cm) 78
Μήκος(cm) 85
product bottom banner