Πιρούνι Ψαριού 18,4cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Elegant PKS 60.39311

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60.39311
1.98

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιρούνι Ψαριού 18,4cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Elegant PKS 60.39311 – Κομψότητα και Λειτουργικότητα για Κάθε Γεύμα

Ανακαλύψτε το πιρούνι ψαριού Elegant, μήκους 18,4 cm, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 σε κομψό ασημί χρώμα. Το πιρούνι αυτό είναι ιδανικό για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα ψαριού, συνδυάζοντας στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε γεύμα.

Εργονομικός Σχεδιασμός
Η εργονομική του σχεδίαση εξασφαλίζει άνεση κατά τη χρήση, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινές αλλά και επίσημες περιστάσεις. Τα ανθεκτικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του προσφέρουν μακροχρόνια χρήση, χωρίς να χάνουν την αρχική τους γυαλάδα και ποιότητα.

Μια Κομψή Προσθήκη στην Κουζίνα σας
Το πιρούνι ψαριού Elegant δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και ένα κομψό αξεσουάρ για τη σερβίρισή σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα προϊόντα της συλλογής Elegant, δημιουργώντας μια ενιαία και καλαίσθητη ατμόσφαιρα στο τραπέζι σας. Εξερευνήστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ανακαλύψετε τα υπόλοιπα είδη της συλλογής και να οργανώσετε την κουζίνα σας με στυλ.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Μήκος: 18,4 cm
Χρώμα: Ασημί
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 18/10

Επιλέξτε το πιρούνι ψαριού Elegant PKS 60.39311 και προσθέστε μία δόση κομψότητας και ποιότητας στα γεύματά σας. Είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της καλής κουζίνας και των εκλεπτυσμένων γεύσεων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα PKS
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Elegant By PKS
Συνολικό Μήκος(cm) 18,4
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Ασημί
product bottom banner