Πιατάκι Stoneware Φ12cm Petit Four White Decorated Artisan Laura Ashley LA183177

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183177
7.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Απογείωσε την τραπεζαρία σου με τα πιατάκια Stoneware Laura Ashley Petit Four σε διάμετρο 12 εκατοστά. Με υλικό από stoneware σε λευκό-μπεζ χρώμα, αυτά τα πιατάκια διαθέτουν μια όμορφη, εποχική, και διαχρονική εκτύπωση που μπορείς να συνδυάσεις με άλλα προϊόντα της Laura Ashley. Με τα χειροποίητα σχέδια τους, αυτά τα πιατάκια προσδίδουν μια κλασική εμφάνιση και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με άλλα σερβίτσια.

Με διάμετρο 12 εκατοστά, αυτά τα πιατάκια είναι ιδανικά όχι μόνο για γλυκά, αλλά και για μικρά γεύματα. Και αφού τα χρησιμοποιήσεις, απλά τα τοποθετείς στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθαρισμό.

Οι εκτυπώσεις και ο στυλ της Laura Ashley χαρακτηρίζονται από ρομαντικά-αγγλικά σχέδια όπου συνδυάζονται παραδοσιακά στοιχεία, βικτωριανές λεπτομέρειες, και η χρήση φυσικών υλικών. Στην Artisan συλλογή, οι ανεπαρκής μορφές και τα πρωτοποριακά σχέδια έχουν την πρωταρχική θέση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Artisan By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 1,7
Υλικό Stoneware
Χρώμα Άσπρο, Μπεζ
Διάμετρος(cm) 12
product bottom banner