Πιατάκι Μικρής Κούπας Πορσελάνης Φ16xH2cm Cobblestone Uni Heritage Laura Ashley LA180474

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA180474
7.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την αρμονία του παρελθόντος και του παρόντος με το πιατάκι μικρής κούπας από τη συλλογή Heritage της Laura Ashley. Κατασκευασμένο από ακατέργαστη νέα πορσελάνη bone china, αυτό το πιατάκι διαθέτει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση ρετρό πολυτέλειας που θα προσθέσει μια μοναδική νότα στην τραπεζαρία σας.

Με διαστάσεις 16 εκατοστά και χωρητικότητα 22cl, αυτό το πιατάκι είναι ιδανικό για να συνοδεύσει τις αγαπημένες σας κούπες και να δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη αισθητική στο τραπέζι σας.

Η συλλογή Heritage αναβιώνει ένα σχέδιο από τη δεκαετία του '80, εμπνευσμένο από ένα αρχαίο ύφασμα Chintz της εποχής του Edwardian. Με ένα χρυσό περίγραμμα που έχει επιπλέον γυαλιστερεύσει, το Elveden-Design αναδεικνύει την κληρονομιά της Laura Ashley με έναν μοναδικό τρόπο. Η σειρά σκευών είναι επεκτάσιμη και μπορεί να καθαριστεί στο πλυντήριο πιάτων, ενώ μπορείτε να αναμείξετε τα διάφορα μοτίβα και χρώματα για να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ρετρό χαρακτήρα στο τραπέζι σας.

Η Laura Ashley έγινε διάσημη για τα υφάσματά της και τα σχέδια πάνω τους. Η συλλογή Heritage φέρνει ξανά αυτά τα μοτίβα σε πορσελάνινα σκεύη, επαναφέροντας τη μοναδική τους αίγλη στα καθημερινά σας γεύματα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 2
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 16
product bottom banner