Πιάτο Φρούτου Ρηχό Πορσελάνης Στρογγυλό Φ19cm Aurora Nava 10-099-332

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-099-332
2.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε το πορσελάνινο πιάτο φρούτου "Aurora" 19cm της σειράς Nava, ένα κομψό και πρακτικό αξεσουάρ για το τραπέζι σας. Με διαστάσεις που εξυπηρετούν ιδανικά τις ανάγκες σας και μια μοντέρνα σχεδίαση που προσδίδει αισθητική αξία, τα πιάτα "Aurora" είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας στιγμή.

Κατασκευασμένα από πορσελάνη υψηλής ποιότητας, αυτά τα πιάτα είναι ιδανικά για τόσο επίσημες όσο και καθημερινές στιγμές. Σερβίροντας το φρούτο σας ή το γλυκό σας σε αυτά τα πιάτα, προσφέρετε όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και μια σύγχρονη, διακοσμητική πινελιά στο τραπέζι σας.

Επιπλέον, αυτά τα πιάτα είναι πλήρως συμβατά με φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση και στη φροντίδα τους.

Ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα της σειράς "Aurora" της Nava, που περιλαμβάνει επίσης ρηχά πιάτα, πιάτα σούπας, σαλατιέρες, μπολ και κούπες, και επιλέξτε την απόλυτη επιλογή για το τραπέζι σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Φρούτου
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 2
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Διάμετρος(cm) 19
product bottom banner