Πιάτο Ρηχό Κεραμικό Ανθρακί Ματ Φ24cm Industrial GTSA 60-821624

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60-821624
1.81

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε μια μοντέρνα αίσθηση στην τραπεζαρία σας με το Πιάτο Ρηχό Κεραμικό Ανθρακί Ματ Industrial GTSA 60-821624. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό, αυτό το πιάτο συνδυάζει μοντέρνο design και ανθεκτική κατασκευή για να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη.

Με διάμετρο 24cm και επιφάνεια σε ανθρακί ματ χρώμα, αυτό το ρηχό πιάτο προσθέτει μια διακριτική, βιομηχανική πινελιά στην τραπεζαρία ή στο εστιατόριό σας. Ιδανικό για σερβίρισμα σαλατών, ορεκτικών και άλλων πιάτων, αυτό το κεραμικό πιάτο προσδίδει στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε γεύμα.

Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση ή για οικιακή χρήση, το Πιάτο Ρηχό Κεραμικό Ανθρακί Ματ Industrial GTSA 60-821624 είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε τη σερβιριστική σας συλλογή. Προσθέστε μια νότα μοντέρνου στυλ στο τραπέζι σας με αυτό το εντυπωσιακό πιάτο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Φρούτου
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Κεραμικό
Χρώμα Ανθρακί
Διάμετρος(cm) 24
product bottom banner