Πιάτο Βαθύ Σούπας Πορσελάνης Στρογγυλό 750ml Φ20cm Aurora Nava 10-099-333

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-099-333
2.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε το πορσελάνινο πιάτο σούπας "Aurora" 20cm από τη σειρά Nava, ένα προϊόν που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας με την κομψή του εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Με διαστάσεις που εξασφαλίζουν την ιδανική χωρητικότητα για τη σούπα σας και μια σύγχρονη σχεδίαση που προσθέτει μια διακοσμητική νότα στο τραπέζι σας, τα πιάτα σούπας "Aurora" είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας στιγμή.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτά τα πιάτα δεν αποτελούν μόνο λειτουργικό αξεσουάρ τραπεζιού αλλά και ένα στυλάτο διακοσμητικό στοιχείο. Με τη δυνατότητα χρήσης σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων, προσφέρουν ευελιξία και ευκολία στην καθημερινή σας ζωή.

Ανακαλύψτε την εκλεπτυσμένη σειρά "Aurora" της Nava, που περιλαμβάνει επίσης ρηχά πιάτα, πιάτα φρούτου, σαλατιέρες, μπολ και κούπες, και αναβαθμίστε το τραπέζι σας με μοντέρνα και λειτουργικά αξεσουάρ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σούπας
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 4,5
Χωρητικότητα (ml) 750
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Διάμετρος(cm) 20
product bottom banner