Πιάτο Βαθύ Λευκό Πορσελάνης Φ21cm Κουπ GTSA 60-201721

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60-201721
3.12

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε μια νότα κομψότητας στην τραπεζαρία σας με το Πιάτο Βαθύ Λευκό Πορσελάνης GTSA 60-201721. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτό το βαθύ πιάτο προσφέρει αντοχή και κομψότητα για την καθημερινή σας χρήση.

Με διάμετρο 21 εκατοστά, αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για σούπες, κρέας, ή άλλα αγαπημένα πιάτα βαθιάς σερβιρίσματος. Η λευκή απόχρωση της πορσελάνης προσδίδει μια διαχρονική αισθητική και επιτρέπει την ευκολία στον συνδυασμό με διάφορα στυλ σερβιρίσματος.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση ή για ειδικές περιστάσεις, αυτό το βαθύ πιάτο θα προσθέσει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε γεύμα. Αναδείξτε την αισθητική σας και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το Πιάτο Βαθύ Λευκό Πορσελάνης GTSA 60-201721.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σούπας, Φαγητού
Σειρά Κουπ By GTSA
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 21
product bottom banner