Προτεινόμενο

Εταζέρα 3 Επιπέδων Πορσελάνης Φ25xH33cm Σε Συσκευασία Δώρου Heritage Laura Ashley LA183009

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183009
65.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η ταρτιέρα τριών επιπέδων από τη σειρά Heritage της Laura Ashley είναι ο ιδανικός τρόπος για να παρουσιάσετε τα επιδόρπια σας με στυλ. Με τρία διαφορετικά σχέδια πιάτων και δαντελωτό τελείωμα σε μια εντυπωσιακή πράσινη απόχρωση, αυτή η ταρτιέρα προσθέτει μια νότα πολυτέλειας στην τραπεζαρία σας.

Το σετ περιλαμβάνει τρεις πιάτα διαφορετικών διαστάσεων: ένα πιάτο διαμέτρου 24,50 εκατοστών, ένα διαμέτρου 20 εκατοστών και ένα διαμέτρου 18 εκατοστών, σχεδιασμένα να συνθέτουν ένα όμορφο σύνολο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Συνδυάστε την ταρτιέρα με άλλα είδη της σειράς Heritage για ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συνιστάται η πλύση με το χέρι για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πορσελάνης.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Σχήμα Irregular, Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 33
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 25
product bottom banner