Παγοκύστη(Active Cooler) Κρασιού 14,6x3,1xH21cm Royal Gold Vacu Vin 38829626

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 38829626
17.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο παγοκύστης Vacu Vin Active Cooler Wine Royal Gold ψύχει το κρασί σας μέσα σε 15 λεπτά. Το ευέλικτο μανίκι ψύξης έχει μονωτικές ιδιότητες και ταιριάζει σφιχτά γύρω από το μπουκάλι. Αποθηκεύστε τον παγοκύστη στον καταψύκτη για να απολαύσετε ένα κρύο ποτήρι κρασί οποιαδήποτε στιγμή!

Ο παγοκύστης Vacu Vin Active Cooler Royal Gold ψύχει ενεργά την αγαπημένη σας φιάλη κρασιού και τη διατηρεί δροσερή και αναζωογονημένη. Το μονωμένο μανίκι του παγοκύστη κρατά τη φιάλη στην ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος μέχρι την τελευταία γουλιά. Για βέλτιστη χρήση, διατηρήστε το επαναχρησιμοποιήσιμο μανίκι στον καταψύκτη για τουλάχιστον 6 ώρες.

Ο παγοκύστης σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σφιχτά γύρω από φιάλες κρασιού και ποτών χωρητικότητας 0,7-1 λίτρου. Μόλις χρησιμοποιηθεί, αφαιρέστε τον παγοκύστη από τη φιάλη κρασιού, επίπετα το και αποθηκεύστε τον παγοκύστη φιάλης στον καταψύκτη. Ο ελαφρύς, φορητός παγοκύστης είναι ιδανικός για ένα πικ νικ, μπάρμπεκιου, ημέρα στην παραλία ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική εκδήλωση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Vacu Vin
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 21
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 3,1
Μήκος(cm) 14,6
product bottom banner