Νέο Προτεινόμενο

Πιάτο Πορσελάνης Τετράγωνο 13x13xH2,6cm «Le Bouquet De L’amitie» Picasso Könitz 1159221993

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1159221993
29.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πιάτο Πορσελάνης Τετράγωνο 13x13xH2,6cm Picasso «Le Bouquet De L’amitie» Könitz 1159221993

Αναδείξτε την τέχνη και την κομψότητα στο τραπέζι σας με το τετράγωνο πιάτο πορσελάνης από τη σειρά KONITZ Art&Music. Διακοσμημένο με τον εμβληματικό πίνακα του Πάμπλο Πικάσο «Le Bouquet de l’amitie», αυτό το πιάτο δεν είναι απλώς ένα καθημερινό σκεύος, αλλά και ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης.

Κομψός Σχεδιασμός
Το πιάτο διαθέτει διαστάσεις 13x13x2,6 cm και αποπνέει μια αίσθηση κομψότητας και φινέτσας, καθιστώντας το ιδανικό για ειδικές περιστάσεις ή καθημερινή χρήση. Η τέχνη του Πικάσο προσθέτει μια πολιτιστική διάσταση στο σερβίρισμα των γευμάτων σας, καθιστώντας κάθε γεύμα μια μοναδική εμπειρία.

Υλικά Υψηλής Ποιότητας
Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, το πιάτο είναι ανθεκτικό και ασφαλές για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και πλυντήριο πιάτων. Οι καλαίσθητες λεπτομέρειες του σχεδίου διατηρούν την ομορφιά τους, ακόμη και μετά από πολλές χρήσεις.

Ιδανικό Δώρο
Το πιάτο έρχεται σε συσκευασία δώρου υψηλής ποιότητας, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για δώρο σε λάτρεις της τέχνης ή όσους εκτιμούν τα κομψά αξεσουάρ σπιτιού.

Επιλέξτε το πιάτο Picasso «Le Bouquet De L’amitie» για να προσθέσετε μια μοναδική καλλιτεχνική νότα στη συλλογή σας ή να εντυπωσιάσετε με ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Συνοδευτικό, Φρούτου
Σχήμα Τετράγωνο
Ύψος(cm) 2,6
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 13
Μήκος(cm) 13
product bottom banner