Παγοδιατηρητής Στρογγυλός Ασημί 10Lt Φ29xH22cm Άθραυστο ABS GTSA 79-110Α

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 79-110Α
52.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο παγοδιατηρητής στρογγυλός ασημί 10Lt με διαστάσεις Φ29xH22cm είναι ένας πρακτικός εξοπλισμός για να διατηρείτε τον πάγο σας κρύο και προσβάσιμο σε οποιαδήποτε εκδήλωση ή μαγαζί. Κατασκευασμένος από άθραυστο υλικό ABS, είναι ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση.

Με χωρητικότητα 10 λίτρων, μπορείτε να τον γεμίσετε με επαρκή ποσότητα πάγου για να κρατήσει δροσερά τα ποτά σας. Ο στρογγυλός σχεδιασμός του παγοδιατηρητή προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον πάγο και επιτρέπει επίσης εύκολη μετακίνηση και τοποθέτηση σε διάφορα σημεία.

Αυτός ο παγοδιατηρητής είναι ιδανικός για χρήση σε μπαρ, εστιατόρια, κοκτέιλ μπάρ, καφετέριες ή οποιοδήποτε άλλο χώρο που εξυπηρετεί ποτά. Ο ασημί χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό ABS
Ύψος(cm) 22
Χωρητικότητα (ml) 10000
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 29
product bottom banner