Πέτρα Ακονίσματος Νερού #2000 Seki Magoroku Kai AP-0331

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AP-0331
75.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πέτρα ακονίσματος νερού #2000 Seki Magoroku Kai AP-0331 προσφέρει μια εύχρηστη και αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της αιχμηρότητας των μαχαιριών σας με έναν παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο ακονίσματος. Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, αυτή η πέτρα ακονίσματος προσφέρει υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Η πέτρα διαθέτει μια πολυλειτουργική βάση και θήκη αποθήκευσης που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα της πέτρας κατά τη διάρκεια του ακονίσματος. Η θήκη διαθέτει χώρο για νερό, επιτρέποντας σας να μουλιάσετε την πέτρα πριν από το ακόνισμα. Επιπλέον, το καπάκι της θήκης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μουλιάσετε την πέτρα σε νερό πριν τη χρήση. Όλα αυτά συμβάλλουν στην εύκολη και αποτελεσματική χρήση της πέτρας.

Ο τρόπος χρήσης της πέτρας είναι απλός και αποδοτικός. Πριν από το ακόνισμα, προτείνεται να μουλιάσετε πλήρως την πέτρα σε νερό για περίπου 10 έως 20 λεπτά, βεβαιωνόμενοι ότι είναι πάντα ελαφρώς υγρή κατά τη διάρκεια του ακονίσματος. Μετά το ακόνισμα, καθαρίστε την πέτρα και τη θήκη σε νερό και σκουπίστε τις καλά πριν από την αποθήκευσή τους.

Για να ακονίσετε τα μαχαίρια σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, ακολουθήστε μια σειρά συγκεκριμένων βημάτων ανάλογα με την κατάσταση της λεπίδας. Σε λεπίδες λειασμένες και στις δύο πλευρές, αλλά και σε λεπίδες γειωμένες από τη μία πλευρά, η πέτρα πρέπει να είναι ελαφρώς υγρή κατά τη διάρκεια του ακονίσματος.

Για να διατηρήσετε τις πέτρες σας σε άριστη κατάσταση, προτείνεται επίσης η χρήση μιας εύχρηστης πέτρας ισοπέδωσης. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πέτρες σας θα παραμείνουν τέλεια επίπεδες για ακόνισμα ακριβείας.

Συνοψίζοντας, η πέτρα ακονίσματος νερού #2000 Seki Magoroku Kai AP-0331 είναι ένα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας που προσφέρει εύκολη και αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της αιχμηρότητας των μαχαιριών σας με τον παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο ακονίσματος.

Χαρακτηριστικά

Extra Με Βάση
Grit J2000
Μάρκα Kai Knives
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 5
Πλάτος(cm) 9,3
Μήκος(cm) 23,8
product bottom banner