Νέο Προτεινόμενο

Κούπα Πορσελάνης 420ml «The Little Prince-Secret» Könitz 1111431362

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1111431362
14.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Πορσελάνης 420ml «The Little Prince-Secret» - Könitz 1111431362

Ανακαλύψτε τη μαγευτική κούπα «The Little Prince-Secret» από την Könitz, εμπνευσμένη από το διαχρονικό έργο του Antoine de Saint-Exupéry. Σχεδιασμένη με απόσπασμα από τον αγαπημένο «Μικρό Πρίγκιπα», η κούπα αναγράφει: «Μόνο με την καρδιά μπορεί κανείς να δει σωστά. Ό,τι είναι ουσιαστικό είναι αόρατο στο μάτι», δίνοντας έναν ρομαντικό και φιλοσοφικό τόνο στις στιγμές απόλαυσης του καφέ ή του τσαγιού σας.

Υψηλής Ποιότητας Πορσελάνη
Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η κούπα συνδυάζει αντοχή και κομψότητα, ιδανική για καθημερινή χρήση ή ως συλλεκτικό αντικείμενο. Με χωρητικότητα 420ml, προσφέρει άνεση και πρακτικότητα για όλες τις στιγμές σας.

Μοναδικό Σχέδιο
Η κούπα διακοσμείται με τον μικρό πρίγκιπα και την αλεπού κάτω από τον έναστρο ουρανό, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική εικόνα γεμάτη τρυφερότητα και φαντασία.

Κατάλληλη για Μικροκύματα & Πλυντήριο Πιάτων
Ασφαλής για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων και το πλυντήριο πιάτων, η κούπα προσφέρει άνεση και ανθεκτικότητα, κάνοντάς την ιδανική για καθημερινή χρήση.

Ιδανικό Δώρο
Είναι το τέλειο δώρο για λάτρεις της λογοτεχνίας και του Μικρού Πρίγκιπα, που θα εντυπωσιάσει με το συναισθηματικό του νόημα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Εμπλουτίστε τη συλλογή σας με αυτή τη μοναδική κούπα από τη σειρά «Heroes & Tales» της Könitz και απολαύστε κάθε γουλιά με λίγη μαγεία από τον Μικρό Πρίγκιπα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι
Ύψος(cm) 8,2
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο
Χωρητικότητα (ml) 420
Πλάτος(cm) 13,2
Μήκος(cm) 8,2
product bottom banner