Μπουκάλι Γυάλινο Φιμέ 1Lt Φ8,7xH27,8cm Με Καπάκι Φελλού Industrial Espiel DOP112

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DOP112
5.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι Γυάλινο Φιμέ 1Lt Με Καπάκι Φελλού Industrial Espiel DOP112

Ανανεώστε την κουζίνα σας με αυτό το γυάλινο φιμέ μπουκάλι από τη συλλογή "Industrial" της Espiel. Το μπουκάλι έχει χωρητικότητα 1 λίτρο και διαθέτει διαστάσεις Φ8,7xH27,8 cm, καθιστώντας το ιδανικό για την αποθήκευση και το σερβίρισμα νερού, χυμών, γάλακτος και άλλων υγρών. Το φιμέ γυαλί προσδίδει μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, ενώ το ανάγλυφο μοτίβο του ενισχύει την αισθητική του.

Το καπάκι από φυσικό φελλό εξασφαλίζει ασφαλή κλείσιμο, διατηρώντας τα περιεχόμενα φρέσκα και προστατευμένα. Η ειδική σύνθεση του γυαλιού με ενσωματωμένο χρώμα εξασφαλίζει αντοχή και μακροχρόνια χρήση, καθιστώντας το κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

Αυτό το μπουκάλι είναι ιδανικό για την αναβάθμιση της συλλογής σερβιρίσματος σας, προσθέτοντας μια δόση στυλ και λειτουργικότητας στην κουζίνα σας. Είναι κατάλληλο για τρόφιμα (food safe) και απαιτεί πλύσιμο στο χέρι για την καλύτερη συντήρηση του.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι, Χρώμα στην μάζα του γυαλιού
Προτεινόμενη Χρήση Νερού, Χυμού
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 27,8
Χρώμα Γκρι, Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 1000
Διάμετρος(cm) 8,7
product bottom banner