Μπουκάλι Γυάλινο Ραβδωτό 1Lt Φ8,7xH27,8cm Με Καπάκι Φελλού Industrial Espiel DOP117

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DOP117
4.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι Γυάλινο Ραβδωτό 1Lt με Καπάκι Φελλού Industrial Espiel DOP117

Ανανεώστε την κουζίνα σας με το εντυπωσιακό γυάλινο μπουκάλι της σειράς Industrial από την Espiel. Το μπουκάλι αυτό, με χωρητικότητα 1 λίτρου και διαστάσεις Φ8,7xH27,8 cm, συνδυάζει την πρακτικότητα με έναν κομψό, ραβδωτό σχεδιασμό.

Το ραβδωτό γυαλί σε συνδυασμό με το ανάγλυφο μοτίβο και τα ζωηρά χρώματα δημιουργούν ένα αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο τραπέζι σας. Το φυσικό καπάκι από φελλό εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενο του μπουκαλιού σας θα παραμένει φρέσκο και προστατευμένο, είτε πρόκειται για νερό, χυμό, γάλα ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα.

Αν και απαιτεί πλύσιμο στο χέρι, η διαδικασία καθαρισμού είναι απλή και το γυάλινο υλικό προσφέρει αντοχή και μακροχρόνια χρήση. Το μπουκάλι είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και πληροί τα πρότυπα υγιεινής, όντας ασφαλές για τρόφιμα.

Επιλέξτε αυτό το γυάλινο μπουκάλι για να προσθέσετε μια κομψή και πρακτική λύση αποθήκευσης στην κουζίνα ή τον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Προτεινόμενη Χρήση Νερού, Χυμού
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 27,8
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 1000
Διάμετρος(cm) 8,7
product bottom banner