Μπουκάλι Γυάλινο Διάφανο 350ml Φ7,7xH20cm Με Κλιπ Rustic Espiel REG111

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: REG111
3.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι Γυάλινο Διάφανο 350ml Φ7,7xH20cm Με Κλιπ Rustic Espiel REG111

Αναβαθμίστε τη συλλογή σερβιρίσματος σας με αυτό το διαχρονικό γυάλινο μπουκάλι των 350ml από τη σειρά Rustic της Espiel. Με διαστάσεις Φ7,7xH20cm, το μπουκάλι αυτό διαθέτει κλασικό design με εξαιρετικό σκάλισμα, που προσδίδει μια ρετρό αίσθηση και κομψότητα σε κάθε σερβίρισμα.

Το κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει ασφαλές κλείσιμο, διατηρώντας τα περιεχόμενα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικό και κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, το μπουκάλι είναι απόλυτα ασφαλές για τρόφιμα και κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, ενώ μπορεί να πλυθεί άνετα στο πλυντήριο πιάτων για ευκολία στη συντήρηση.

Ιδανικό για αποθήκευση και σερβίρισμα ποτών, όπως νερό, χυμοί ή ακόμα και για ντεκόρ, αυτό το μπουκάλι προσφέρει πρακτικότητα και στυλ. Προσθέστε το στη συλλογή σας και απολαύστε την κλασική του εμφάνιση και την εξαιρετική του ποιότητα, που θα εντυπωσιάσουν κάθε καλεσμένο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Προτεινόμενη Χρήση Λικέρ, Νερού, Χυμού
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί, Πλαστικό
Ύψος(cm) 20
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 350
Διάμετρος(cm) 7,7
product bottom banner