Μπολάκι Ramekin Πορσελάνης Λευκό Φ8xH4,7cm GTSA 61-1059

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 61-1059
1.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μπολ Ramekin από πορσελάνη είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη σερβιριστική σας συλλογή. Με τις παρακάτω προδιαγραφές, αποτελεί μια πρακτική και αισθητικά ελκυστική επιλογή:

Διαστάσεις: Έχει διάμετρο 8cm και ύψος 4,7cm, προσφέροντας επαρκή χωρητικότητα για μια ποικιλία από λιχουδιές.

Υλικό κατασκευής: Η πορσελάνη είναι γνωστή για την υψηλή της αντοχή και αντοχή στις φθορές, καθιστώντας το μπολ κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Υγιεινή: Η πορσελάνη είναι λιγότερο πορώδης από άλλα υλικά και δεν επιτρέπει την εισχώρηση μικροβίων, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα υγιεινής.

Καθαρισμός: Είναι ασφαλές για χρήση σε πλυντήριο πιάτων και αντέχει στην θερμοκρασία του φούρνου μικροκυμάτων, προσφέροντας έτσι ευελιξία στη χρήση του.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 4,7
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner