Μαχαίρι Santoku 14cm Seki Magoroku Shoso Kai AB-5162

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: AB-5162
78.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι Santoku Seki Magoroku Shoso Kai AB-5162 είναι ένα ακόμα εξαιρετικό προϊόν από τη σειρά Seki Magoroku Shoso, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και απόδοση στην κουζίνα.

Με μήκος λάμας 14 εκατοστά και συνολικό μήκος 27 εκατοστά, αυτό το μαχαίρι Santoku είναι ιδανικό για γενική χρήση στην κουζίνα. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας 1Κ6 με σκληρότητα 58 (±1) HRC, η λάμα διαθέτει κυρτό ακόνισμα που προσφέρει σταθερή ακμή, ιδανική για ακριβείς κοπές. Το φινίρισμα ματ της λάμας τονίζει την κομψή εμφάνιση του μαχαιριού.

Η λαβή του μαχαιριού είναι φτιαγμένη από αεροσκάφος αλουμινίου, προσφέροντας στιβαρό κράτημα και άνετη λαβή. Το ενσωματωμένο μοτίβο διαμαντιού προσφέρει ασφαλές κράτημα κατά την κοπή, ενώ η συνεχής μετάβαση από τη λαβή στη λάμα ενισχύει την κομψή εμφάνιση του μαχαιριού.

Το Santoku είναι ένα πολύ πρακτικό μαχαίρι γενικής χρήσης στην κουζίνα, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοπή ψαριών, κρεάτων και λαχανικών. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της σειράς Seki Magoroku Shoso, αυτό το μαχαίρι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε σεφ και ερασιτέχνη στην κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kai Knives
Μήκος Λάμας (cm) 14
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Seki Magoroku Shoso By Kai
Συνολικό Μήκος(cm) 27
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ατσάλι 5CR15MoV
Χρώμα Ασημί
Σκληρότητα Λάμας 58(±1) HRC
product bottom banner