Μαχαίρι Kiritsuke 16cm Classic Wusthof 1040136812

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1040136812
49.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι Kiritsuke 16 εκ. από τη σειρά Classic της Wusthof είναι ένα νέο μαχαίρι γενικής χρήσης με Ασιατικό στυλ που συνδυάζει την Ευρωπαϊκή τεχνογνωσία με την Ιαπωνική παράδοση. Είναι ιδανικό για διάφορες κουζινικές εργασίες και προσφέρει απόλυτη ευελιξία και ακρίβεια στην κοπή.

Μερικά χαρακτηριστικά του μαχαιριού Kiritsuke της Wusthof περιλαμβάνουν:

Ημισφαιρικό Bolster: Το ημισφαιρικό στήθος (half bolster) προσφέρει καλύτερη ισορροπία και ακρίβεια κατά τη χρήση του μαχαιριού. Επίσης, μειώνει το βάρος του μαχαιριού, καθιστώντας τον χειρισμό πιο εύκολο.
Εργονομική Λαβή: Η λαβή με τρία πριτσίνια προσφέρει σταθερότητα και άνεση κατά τη χρήση.
Ανθεκτική Κατασκευή: Κατασκευασμένο από μονοκόμματο χειρουργικό ατσάλι που περιέχει χρώμιο-μόλυβδο-βανάδιο (X50 Cr MoV 15) για αντοχή και αξιοπιστία.
Ακονισμένο Με PeTeC Τεχνολογία: Ακονισμένο με πατενταρισμένη τεχνολογία PeTeC από τη Wusthof για μεγαλύτερη διάρκεια κόψης.

Το μαχαίρι Kiritsuke 16 εκ. Classic της Wusthof αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη τέλειων αποτελεσμάτων στην κουζίνα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Wusthof
Μήκος Λάμας (cm) 16
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σειρά Classic By Wusthof
Συνολικό Μήκος(cm) 28
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ατσάλι X50CrMoV15
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Σκληρότητα Λάμας 58(±1) HRC
product bottom banner