Λαβίδα Σερβιρίσματος Ανοξείδωτη 18/10 Χρυσή 24x6,8xH4,5cm Snow Espiel FEV230

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FEV230
10.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Λαβίδα Σερβιρίσματος Ανοξείδωτη 18/10 Χρυσή 24x6,8xH4,5cm Snow Espiel FEV230

Αναβαθμίστε το σερβίρισμα των εδεσμάτων σας με τη χρυσή λαβίδα σερβιρίσματος από τη συλλογή "SNOW" της Espiel. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 με επίστρωση PVD, αυτή η λαβίδα προσφέρει ανθεκτικότητα και κομψότητα, ιδανική για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Με διαστάσεις 24x6,8xH4,5 cm, η λαβίδα συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με την πρακτικότητα, καθιστώντας την ιδανική για σερβίρισμα σε επίσημες και καθημερινές περιστάσεις. Η ελαφριά αλλά ταυτόχρονα στιβαρή κατασκευή της επιτρέπει άνετο χειρισμό και αντοχή στη χρήση.

Πιστοποιημένη για επαφή με τρόφιμα και κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, η λαβίδα "SNOW" δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, διατηρώντας παράλληλα την πολυτέλεια της εμφάνισής της.

Επιλέξτε τη χρυσή λαβίδα "SNOW" για να προσθέσετε λάμψη και στυλ στο τραπέζι σας, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας με μια φρέσκια, ανανεωμένη εμφάνιση στο σερβίρισμα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 4,5
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 6,8
Μήκος(cm) 24
product bottom banner