Λαβίδα Διακόσμησης Καμπυλωτή 16cm Ανοξείδωτη Ασημί GTSA 39-71160

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-71160
2.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φέρτε μια νότα κομψότητας και λειτουργικότητας στην κουζίνα ή το τραπέζι σας με τη Λαβίδα Διακόσμησης Καμπυλωτή 16cm από την GTSA 39-71160. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η λαβίδα συνδυάζει ανθεκτικότητα με κομψό σχεδιασμό.

Με μήκος 16cm και καμπυλωτό σχήμα, αυτή η λαβίδα είναι ιδανική για τη διακόσμηση πιάτων, γλυκών ή φαγητών με έναν διακριτικό και κομψό τρόπο. Η κομψή της σχεδίαση και η ασημί απόχρωση προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε περίσταση.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η λαβίδα είναι ανθεκτική στη χρήση και εύκολη στον καθαρισμό. Επιλέξτε τη Λαβίδα Διακόσμησης Καμπυλωτή 16cm Ανοξείδωτη από την GTSA 39-71160 για να προσθέσετε μια ξεχωριστή πινελιά σε κάθε σας σερβίρισμα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Μήκος(cm) 16
product bottom banner