Λαβίδα Ίσια Πολλαπλών Χρήσεων 21cm Ανοξείδωτη Ασημί GTSA 39-72210

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-72210
4.44

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την πολυχρηστικότητα στην κουζίνα σας με τη Λαβίδα Ίσια Πολλαπλών Χρήσεων 21cm Ανοξείδωτη από την GTSA 39-72210. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η λαβίδα προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία σε κάθε χρήση.

Με μήκος 21cm, αυτή η λαβίδα είναι ιδανική για πολλαπλές χρήσεις στην κουζίνα. Κατάλληλη για σερβίρισμα, ανακάτεμα και άλλες καθημερινές εργασίες, η λαβίδα αυτή είναι ένα αναπόσπαστο εργαλείο στην κουζίνα σας.

Η ανοξείδωτη κατασκευή εξασφαλίζει αντοχή στη διάβρωση και εύκολο καθαρισμό, ενώ η ασημί απόχρωση προσδίδει κομψότητα και στυλ σε κάθε χρήση.

Επιλέξτε τη Λαβίδα Ίσια Πολλαπλών Χρήσεων 21cm Ανοξείδωτη από την GTSA 39-72210 για να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα με πρακτικότητα και αξιοπιστία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Μήκος(cm) 21
product bottom banner