Κόπτη Λαχανικών Σπειροειδής Πλαστικός Φ6,5xH16cm Misty Nava 10-186-026

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-186-026
3.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο σπειροειδής κόφτης λαχανικών Misty της Nava, είναι ο απαραίτητος βοηθός για την παρασκευή ασιατικών πιάτων και όχι μόνο, με λαχανικά κομμένα σε σχήμα σπαγγέτι ή σπιράλ.

Έχει 2 λεπίδες κοπής από ανοξείδωτο ατσάλι για απόλυτα ασφαλή και υγιεινή χρήση και για να επιλέξετε το σχήμα που θέλετε να κόψετε. Είναι ιδανικό για αγγούρι, καρότο, παντζάρι κ.α. Απλά τοποθετήστε τα λαχανικά και περιστρέψτε τον κόφτη.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του προστατεύει τα χέρια σας κατά τη χρήση αφού δεν έρχονται σε επαφή με τις λεπίδες.

Απολαύστε τα λαχανικά σας ωμά ή μαγειρεμένα στο σχήμα που θέλετε, φτιάξτε εντυπωσιακές γαρνιτούρες και σαλάτες και ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας και τους οικείους σας.

Αποσυναρμολογείται και πλένεται πανεύκολα.

Δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων.


Εργαλεία κουζίνας Misty

Η σειρά εργαλείων και αξεσουάρ κουζίνας Misty έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας και της μαγειρικής. Σε αυτή τη σειρά θα βρεις ό,τι μπορείς να φανταστείς για τη κουζίνα σου, από τα πιο απλά εργαλεία, μέχρι τα πιο ιδιαίτερα gadgets.

Βασισμένη στον σχεδιασμό των σύγχρονων εργαλείων κουζίνας, ακολουθεί τις αρχές της λειτουργικότητας και της καινοτομίας με σκοπό να εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως τις πολλαπλές ανάγκες της μοντέρνας κουζίνας. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών κατασκευής εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εργαλείων και τα καθιστά ανθεκτικά στη θερμοκρασία.

Τα προϊόντα της σειράς Misty κατασκευάζονται από υλικά υψηλής αντοχής στη θερμοκρασία και σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και αποτελούν την απόλυτα υγιεινή και ασφαλή επιλογή για την κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Ύψος(cm) 16
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 6,5
product bottom banner