Νέο Προτεινόμενο

Κούπα Πορσελάνης 450ml «Jacque-Line With Hat» Picasso Könitz 1120572578

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1120572578
16.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Πορσελάνης 450ml «Jacque-Line With Hat» - Könitz 1120572578

Ανακαλύψτε την εκπληκτική κούπα «Jacque-Line With Hat» από την Könitz, μια μοναδική δημιουργία που συνδυάζει την καθημερινότητα με την τέχνη. Αυτή η πορσελάνινη κούπα χωρητικότητας 450ml φέρει το διάσημο μοτίβο του Πάμπλο Πικάσο, που απεικονίζει τη σύζυγό του, Ζακλίν, με καπέλο, μεταφέροντας την αισθητική του καλλιτέχνη απευθείας στο τραπέζι σας.

Καλλιτεχνική Έμπνευση
Η κούπα «Jacque-Line With Hat» αποπνέει την αίσθηση του μοντερνισμού και της δημιουργικής έκφρασης, αναδεικνύοντας τη γοητεία της γυναικείας μορφής μέσα από τα χαρακτηριστικά και ζωντανά χρώματα του Πικάσο. Είναι ιδανική για όσους εκτιμούν την τέχνη και θέλουν να προσθέσουν μια δόση πολιτισμού στην καθημερινότητά τους.

Ιδανικό Δώρο
Αυτή η κούπα είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο σε καλλιτέχνες, συλλέκτες και λάτρεις της τέχνης. Προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κατανάλωσης, κάνοντάς την τέλεια για καφέ, τσάι ή ακόμη και για το αγαπημένο σας σοκολατούχο ρόφημα.

Πρακτικές Λεπτομέρειες

Υλικό: Πορσελάνη
Χωρητικότητα: 450ml
Κατάλληλο για Μικροκύματα: Ναι
Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων: Ναι

Με την κούπα «Jacque-Line With Hat», κάθε γουλιά γίνεται μια γιορτή της τέχνης και της καθημερινής απόλαυσης. Δώστε στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα την ευκαιρία να απολαύσουν τις στιγμές τους με στυλ και φινέτσα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι
Ύψος(cm) 8,8
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χωρητικότητα (ml) 450
Χρώμα Πολύχρωμα
Μήκος(cm) 13,1
product bottom banner