Κουταλάκι Μελαμίνης Πράσινο Παρουσίασης 10x4,5xH1,5cm Leaf APS Bar Supply 27.83889

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.83889
2.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κατασκευασμένο από πολύ σκληρή, ανθεκτική στις γρατσουνιές μελαμίνη, ένα κουμπωτό κουτάλι από τη σειρά "Leaf". Φαίνεται τέλειο στο τραπέζι ως κουτάλι για μικρά πιάτα «για μια μπουκιά», π.χ. γεμιστές ελιές, μπάλες τυριού, γεμιστά αυγά ή βύσματα ρέγγας. Θα χρησιμοποιηθεί σε εστιατόρια, μπουφέδες, μπαρ, αίθουσες γάμου, catering και άλλες εγκαταστάσεις εστίασης. Θα είναι χρήσιμο και στα νοικοκυριά. Ιδανικό για ειδικές εκδηλώσεις και υπαίθριες εκδηλώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες και ερασιτέχνες της κουζίνας. Το κουτάλι είναι υγιεινό, ανθεκτικό στα οξέα και σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -30 ° C έως + 70 ° C. Στοιβάζεται και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Το χρησιμοποιούμενο υλικό συμμορφώνεται με τις οδηγίες EG 1935/2004 και EG 10/2011 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που περιέχουν ισχύοντες κανονισμούς και οδηγίες για πλαστικά εγκεκριμένα για επαφή με τρόφιμα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο
Ύψος(cm) 1,5
Υλικό Μελαμίνη
Χρώμα Πράσινο
Πλάτος(cm) 4,5
Μήκος(cm) 10
product bottom banner