Νέο Προτεινόμενο

Κούπα Πορσελάνης 600ml «Far East- Cherry Blossom» Könitz 1152552685

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1152552685
24.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούπα Πορσελάνης 600ml «Far East - Cherry Blossom» - Könitz 1152552685

Ανακαλύψτε την κομψότητα της κουπας «Far East - Cherry Blossom» από την Könitz, μια μοναδική δημιουργία εμπνευσμένη από την ιαπωνική παράδοση και την ομορφιά της φύσης. Αυτή η χειροποίητη κούπα πορσελάνης χωρητικότητας 600ml φέρνει τη μαγεία της άνθησης των κερασιών στο καθημερινό σας τσάι ή καφέ.

Πολιτιστική Έμπνευση
Το άνθος της κερασιάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα της ιαπωνικής κουλτούρας, αντιπροσωπεύοντας την αλλαγή και την ανανέωση. Η γιορτή των ανθισμένων κερασιών, που διαρκεί πάνω από χίλια χρόνια, είναι μια παράδοση που γιορτάζει την ομορφιά της φύσης και την υποδοχή της άνοιξης, αποτελώντας μια υπενθύμιση για την ευθραυστότητα της ζωής.

Συλλογή Wunderbar
Η κούπα ανήκει στη συλλογή Wunderbar της Könitz, η οποία ενσωματώνει πάνω από 300 χρόνια εμπειρίας στην τέχνη της πορσελάνης στη Γερμανία. Οι κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές της δημιουργούν ένα αισθησιακό αποτέλεσμα, ιδανικό για έναν σύγχρονο και πολυτελή τρόπο ζωής.

Ιδανικό Δώρο
Η κούπα έρχεται σε συσκευασία δώρου, καθιστώντας την την τέλεια επιλογή για ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γενέθλια ή γιορτές. Μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα ή για να προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στη δική σας συλλογή.

Σημαντικές Πληροφορίες

Υλικό: Πορσελάνη
Χωρητικότητα: 600 ml
Κατάλληλο για Μικροκύματα: Όχι
Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων: Όχι

Αναδείξτε την τέχνη της πορσελάνης με την κούπα «Far East - Cherry Blossom» και απολαύστε τις μικρές στιγμές της ζωής με στυλ!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Προτεινόμενη Χρήση Καπουτσίνο, Σοκολάτας, Τσάι
Ύψος(cm) 11,2
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο
Χωρητικότητα (ml) 600
Πλάτος(cm) 13,6
product bottom banner