Κουτί Οργάνωσης & Αποθήκευσης Ορθογώνιο Πλαστικό Διάφανο Με Καπάκι 23,3x9,4xH8,8cm Bamboo Essentials εstia Home Art 02-17668

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-17668
7.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανανεώστε την οργάνωση στον χώρο σας με το Κουτί Αποθήκευσης & Οργάνωσης Bamboo Essentials Ορθογώνιο 23.3x9.4x8.8cm με Καπάκι. Από τη δημοφιλή συλλογή Bamboo Essentials, αυτό το κουτί συνδυάζει την ανθεκτικότητα του bamboo με τη λειτουργικότητα του πλαστικού.

Με διαστάσεις 23.3x9.4x8.8cm και καπάκι για προστασία από τη σκόνη και τη βρωμιά, αυτό το κουτί είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι σας.

Αναβαθμίστε τη διακόσμηση και τη λειτουργικότητα του χώρου σας με το κομψό και πρακτικό Κουτί Αποθήκευσης & Οργάνωσης Bamboo Essentials, προσφέροντας έναν ταξινομημένο και αισθητικά εντυπωσιακό χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Ύψος(cm) 8,8
Υλικό Bamboo, Πλαστικό
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 9,4
Μήκος(cm) 23,3
product bottom banner