Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Ασημί 13x1,5xH18cm Luxe Espiel FAM313

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM313
13.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Ασημί 13x1,5xH18cm Luxe Espiel FAM313

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις με την εντυπωσιακή μεταλλική κορνίζα από τη συλλογή "Luxe" της Espiel. Αυτή η κομψή ασημί κορνίζα, με διαστάσεις 13x1,5xH18cm, είναι ιδανική για φωτογραφίες 13x18cm, συνδυάζοντας μοντέρνο σχεδιασμό με εκλεπτυσμένη ποιότητα.

Κατασκευασμένη από επινικελωμένο σίδηρο, η κορνίζα αυτή συνδυάζει ανθεκτικότητα και στυλ, προσφέροντας μια σύγχρονη αίσθηση στο χώρο σας. Το κομψό ασημί χρώμα και η λεπτή κατασκευή της ενισχύουν την αισθητική του περιβάλλοντός σας, κάνοντάς την ιδανική για κάθε εσωτερικό χώρο, είτε πρόκειται για το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επινικελωμένος σίδηρος
Χρώμα: Ασημί
Διαστάσεις Κορνίζας: 13x1,5xH18cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 13x18cm
Στυλ: Σύγχρονο και εκλεπτυσμένο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" της Espiel προσφέρει μια συνδυασμένη αίσθηση πολυτέλειας και ανθεκτικότητας, χάρη στη μεταλλική κατασκευή και το μοντέρνο σχέδιο. Το ασημί φινίρισμα προσδίδει λάμψη και κομψότητα, κάνοντάς την εξαιρετική επιλογή για αναβάθμιση της διακόσμησης του χώρου σας.
Εφαρμογές:

Ιδανική για προσωπικές φωτογραφίες, οικογενειακές εικόνες ή αναμνηστικές στιγμές
Κομψή προσθήκη σε σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Εξαιρετικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Ενσωματώστε την κορνίζα "Luxe" από την Espiel στο χώρο σας και απολαύστε την εντυπωσιακή παρουσίαση των φωτογραφιών σας με έναν σύγχρονο και κομψό τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε αυτή την εξαιρετική κορνίζα στη συλλογή σας, προσφέροντας μια διαχρονική αίσθηση στυλ και ποιότητας.

Αποκτήστε την σήμερα και αναδείξτε τις αγαπημένες σας στιγμές με ένα πλαίσιο που συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 18
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 13,5
product bottom banner