Κλιπ Για Τραπεζομάντηλα Ανοξείδωτο Με Πριτσίνι GTSA 53-426

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 53-426
0.66

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δώστε στην τραπεζαρία σας ένα άγγιγμα κομψότητας και πρακτικότητας με το Κλιπ Για Τραπεζομάντηλα Ανοξείδωτο Με Πριτσίνι. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτό το κλιπ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία.

Η στιβαρή κατασκευή του και το πρακτικό πριτσίνι σας επιτρέπουν να διατηρείτε τα τραπεζομάντηλά σας στη θέση τους, προσφέροντας μια τάξη και μια άψογη εμφάνιση στην τραπεζαρία σας.

Αυτό το αξεσουάρ είναι ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση και προσθέτει μια νότα λειτουργικότητας και στυλ στην τραπεζαρία σας.

Διατηρήστε την τάξη και την κομψότητα στην τραπεζαρία σας με το Κλιπ Για Τραπεζομάντηλα Ανοξείδωτο Με Πριτσίνι GTSA 53-426 και απολαύστε μια ακόμα πιο φινετσάτη εμπειρία φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
product bottom banner