Κηροπήγιο Γυάλινο Διάφανο Φ8xH12,5cm Kaemingk 608865

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 608865
3.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κηροπήγιο Γυάλινο Διάφανο Φ8xH12,5cm - Kaemingk 608865

Αναδείξτε τον χώρο σας με αυτό το κομψό γυάλινο κηροπήγιο της Kaemingk, που συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική με την εκλεπτυσμένη λάμψη του διάφανου γυαλιού. Με ύψος 12,5cm και διαστάσεις βάσης Φ8cm, το κηροπήγιο αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή για να προσθέσετε έναν αέρα πολυτέλειας και φινέτσας στη διακόσμηση σας.

Το περίτεχνο σχέδιο του γυαλιού προσθέτει βάθος και κίνηση, δημιουργώντας μοναδικές αντανακλάσεις φωτός όταν τοποθετείτε το κερί σας. Ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, αυτό το κηροπήγιο είναι κατασκευασμένο από γυαλί υψηλής ποιότητας που προσφέρει σταθερότητα και ανθεκτικότητα.

Το προϊόν είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 17885 και το γαλλικό διάταγμα 91-1175, διασφαλίζοντας την ασφαλή και αξιόπιστη χρήση του. Είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε μια ζεστή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα σε κάθε τραπέζι ή ράφι, είτε για καθημερινή χρήση είτε για ειδικές περιστάσεις.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ8xH12,5cm
Χρώμα: Διάφανο (clear) για ευελιξία στη διακόσμηση
Υλικό: Γυαλί υψηλής ποιότητας
Χρήση: Ιδανικό για εσωτερικούς χώρους
Πιστοποιήσεις: Candle Accessories EN 17885, Γαλλικό Διάταγμα 91-1175
Συσκευασία: Τεμάχιο (Pieces)

Αποκτήστε αυτό το περίτεχνο γυάλινο κηροπήγιο της Kaemingk και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας, ιδανικό για να αναδείξετε τη λάμψη των κεριών σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 12,5
Υλικό Γυαλί
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner