Κεραστήρι Λαδόξιδου Συνεχούς Ροής Ανοξείδωτο Σετ 2 τμχ GTSA 45-5502

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 45-5502
2.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα με το Σετ 2 τμχ Κεραστήρι Λαδόξυδου Συνεχούς Ροής. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτό το σετ προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Η συνεχής ροή του λαδιού και του ξυδιού εξασφαλίζει εύκολη και ακριβή διανομή στα πιάτα και τις σαλάτες σας. Με διακριτικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτό το σετ θα προσθέσει λειτουργικότητα και στυλ στην κουζίνα σας.

Το σετ περιλαμβάνει 2 τεμάχια, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές και χρήσεις. Ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση, αυτό το κεραστήρι λαδόξυδου αποτελεί μια αξιόπιστη προσθήκη στη συλλογή σας στην κουζίνα.

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Σετ 2 τμχ Κεραστήρι Λαδόξυδου Συνεχούς Ροής Ανοξείδωτο GTSA 45-5502 και απολαύστε την ευκολία και την ακρίβεια κατά το σερβίρισμα των γευμάτων σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner